Kort nieuws

Eerste lading hulpgoederen afgeleverd aan Poolse grens door Koning & Drenth

- advertentie -

Oldambt – Iedereen ziet de beelden in de media over de oorlog in de Oekraïne en de daardoor ontstane vluchtelingenstroom. Zoals eerder gemeld heeft de 41Club Winschoten een inzamelingsactie opgezet om hulpgoederen naar de Poolse grens te brengen.

- advertentie -

Het vervoer van deze goederen wordt uitgevoerd door Koning & Drenth uit Beerta. Deze vervoerder heeft vandaag een eerste lading bezorgd, die was ingezameld door een andere groep, en de chauffeur schrok van de situatie aldaar.

Wilt u ook nog mee helpen? Zie onderstaande link voor meer informatie.

https://www.oldambtnu.nl/2022/03/05/actie-41club-voor-oekraine-zeer-succesvol/

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button