Economie

Auteur ‘Onweerstaanbaar ondernemen’ verzorgt start trainingsprogramma IBIS voor ondernemers

- advertentie -

Winschoten  – Pedro van Helden – auteur van ‘Onweerstaanbaar ondernemen’ – geeft de eerste workshop van het IBIS trainingsprogramma. Dit trainingsprogramma is gericht op ondernemers die ondersteuning willen bij het ondernemen en begint op 22 april 2022 in De Ondernemersfactory. Ambitieuze ondernemers worden geholpen bij het versnelt neerzetten van een gezond bedrijf. ‘Meer omzet’, ‘Zicht op eigen prestaties’ en ‘De klant die bij jou past’ zijn enkele onderwerpen van de workshops van het basisprogramma.

- advertentie -

Het eenjarige IBIS trainingsprogramma wordt gesubsidieerd door de Provincie Groningen en bestaat uit 10 workshop van 4 uur, toegang tot een breed netwerk en de mogelijkheid mee te liften op communicatiemogelijkheden vanuit De Ondernemersfactory. Het is ook mogelijk om het IBIS-basisprogramma uit te breiden met een werkplek en persoonlijke begeleiding van een bedrijfsadviseur.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voor de groep ambitieuze ondernemers die op 22 april start met het trainingsprogramma, ligt het boek ‘Onweerstaanbaar ondernemen’ klaar. Meer informatie is te vinden op www.deondenemersfactory.nl of telefonisch: 0597 – 20 20 21.

De Ondernemersfactory, gevestigd aan de rand van het centrum van Winschoten is een co-working place voor ondernemers. In De Ondernemersfactory worden workshops, inspiratiesessies, netwerkbijeenkomsten en inloopspreekuren gehouden.

Het IBIS trainingsprogramma wordt gesubsidieerd door de Provincie Groningen. Meer informatie is te vinden op de website van de Provincie Groningen..

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button