Algemeen

Schooltuinjuf Karin Starke: “Laat je goed informeren over de verkiezingen”

- advertentie -

Oldambt  – De gemeenteraadsverkiezingen van de Gemeente Oldambt komen er aan en de Schooltuin is zelfs opgenomen in het verkiezingsprogramma van enkele partijen. ‘Laat je daarom goed informeren.’ Zo vindt Schooltuinjuf Karin Starke.

- advertentie -

Verschillende partijen leggen uit waar ze voor staan en wat ze belangrijk vinden. Zo wordt de kwaliteit van het onderwijs ook genoemd, maar van de Schooltuinjuf mag dat wel duidelijker naar voren komen.

Zo zegt de Schooltuinjuf het volgende over wat er met de Schooltuin moet worden bereikt:

Onderwijs
Het (basis)onderwijs mag niet ondergesneeuwd worden. Investeren in onderwijs is investeren in tijd en dit moet en mag niet vergeten worden. De Schooltuin ziet de Schooltuinjuf als middel om het onderwijs te verrijken in de Gemeente Oldambt, denk aan andere leergebieden die je buiten de schoolmuren maar in de schooluren kunt beoefenen.

Groen
Daarnaast ziet de Schooltuinjuf de Schooltuin natuurlijk ook om bewustwording over Gezond Leren Eten (GGD Groningen) mee te geven aan de kinderen gedurende de totale basisschoolperiode.

Tijd van nu
Tot slot (en dat is misschien wel de belangrijkste motivatie) wil de Schooltuinjuf bereiken dat we als gemeenschap creatiever en innovatiever omgaan met wat wij zelf hebben. Wij zijn tenslotte ook natuur en door het buiten leren toe te passen en dat al vanaf de kleuterklas in te voeren, geef je de kinderen meer ruimte om zich breder te ontwikkelen.

- advertentie -

De Schooltuinjuf staat met haat Schooltuin voor goed onderwijs in de breedste zin van het woord. Aldus de Schooltuinjuf.

- advertentie - 

Meer informatie: www.schooltuinjuf.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button