Politiek

Chris de Raaf stopt als voorzitter City Club en wil de politiek in

- advertentie -

Winschoten – Na 50 jaar bestuurlijk actief te zijn geweest is het tijd voor Chris de Raaf om de voorzittershamer over te dragen aan de jongere generatie. “In de eerstvolgende ledenvergadering komt het bestuur met voorstellen van enkele nieuwe bestuursleden én met een voorstel voor een nieuwe voorzitter.” aldus De Raaf.

- advertentie -

Per direct neemt ondernemer Pascal Meinders de voorzittershamer tijdelijk over.

Politiek
“Graag wil ik mijn jarenlange ervaring en kennis inzetten voor Winschoten en het Oldambt. De politiek in het Oldambt kan naar mijn mening wel wat zakelijkheid gebruiken. Meer openheid en contact met onze inwoners is ook zeker nodig. Oldambtsters, ik wil graag de boel actief in beweging zetten.” zegt Chris de Raaf die mee doet aan de verkiezingen met Gemeentebelangen Oldambt.

De Raaf bedankt alle ondernemers. “Ondernemers bedankt voor het jarenlange vertrouwen!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button