Algemeen

Zwerfvuil verwijderen kan iedereen

- advertentie -

Oldambt – Het echtpaar Iepie en Bert uit Scheemda wandelen graag en komen vaak over de Scheemdermeersterweg. Hier ligt best vaak veel zwerfvuil. “We hebben besloten om dit stukje als het ware te ‘adopteren’ en geregeld even met een grijper en vuilniszak het zwerfvuil op te rapen”, vertelt Bert. Iepie vult aan: “En omdat we dit via de gemeente hebben geregeld, wordt het vuil bij ons opgehaald.”

- advertentie -

Steeds meer inwoners uit het Oldambt zamelen zelf zwerfvuil in. Wilt u ook meehelpen? U kunt u via gemeente Oldambt u aanmelden. U ontvangt dan prikstokken en het ingezamelde zwerfvuil wordt gratis bij u opgehaald. Lees meer hierover op https://www.gemeente-oldambt.nl/zwerfvuilacties

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button