Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Geluidsprotest tegen nieuw industrieterrein Westerlee (video)

- advertentie -

Westerlee – Inwoners van Westerlee, Scheemda en Meeden hadden vorige week vrijdagavond om 18.00 uur maar één doel voor ogen: zoveel mogelijk lawaai maken. De reden? Ze willen geen grootschalig industrieterrein in de buurt. Om daar aandacht voor te vragen, maakten ze twee minuten lang keihard lawaai. Het lawaaiprotest is een initiatief van Stichting Geen Draagvlak.

- advertentie -

“Wij proberen vanuit de Stichting Geen Draagvlak op een positieve manier tegengeluid te geven, om echt de aandacht te trekken om duidelijk te maken dat er geen draagvlak is voor industrie hier in de omgeving.” zegt Janien Wiegers vanuit de stichting.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Driehoek Westerlee-Scheemda-Meeden
Deze stichting is onlangs in het leven geroepen om in actie te komen tegen de ontwikkeling van (grootschalige) industrie in de driehoek Westerlee-Scheemda-Meeden. Bij de stichting zijn meer dan driehonderd huishoudens aangesloten.

Meer protesten op komst
Hans-Peter Heeg geeft aan dat er zeker meer acties komen. “Wij blijven actief om aandacht te vragen, er zullen dan ook meer ludieke acties volgen.”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button