Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Minder waterdruk uit de kraan door storing

- advertentie -

Winschoten – Huishoudens in Winschoten, Pekela en Meeden kunnen hinder ondervinden van minder of geen waterdruk op de leidingen, dit wegens een storing.  De monteurs van Waterbedrijf Groningen zijn bezig de storing te verhelpen.

- advertentie -

Vanwege werkzaamheden aan het leidingnet is er kans op troebel water uit de kraan. Troebel (bruinachtig) water is niet schadelijk voor de gezondheid. Als het water troebel is, kunt u het beste de kranen in huis even dichthouden.

“Na een half uur is het troebele water meestal wel uit de hoofdleidingen verdwenen. Laat vervolgens het water goed doorstromen totdat het weer helder is. Onze excuses voor de overlast.” aldus Waterbedrijf Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button