Algemeen

Fotograaf Trijntje Timmer overleden

- advertentie -

Beerta – Fotografe Trijntje Timmer uit Beerta is 18 maart jongstleden op 61-jarige leeftijd overleden. Trijntje was sinds het eerste uur van OldambtNu.nl betrokken bij de nieuwswebsite en voorzag de artikelen van de nodige foto’s.

- advertentie -

Ze maakte niet alleen foto’s voor nieuwsartikelen, ook verzorgde zij voor meerdere mensen trouwreportages en fotoshoots. Trijntje ging vaak op pad met haar camera, vooral in de omgeving Beerta/ Finsterwolde. Ook was ze vaak op pad met haar hond Basko.

Ze was de vaste huisfotograaf in verpleegcentrum de Tjamme, waar ze ook werkzaam was.

Evenementen fotografie
Daarnaast was ze regelmatig te vinden bij evenementen, zo ging ze naar festival de Hongerige Wolf, Dickens Day, de nieuwjaarsduik en sinterklaasintochten maar legde ze ook de ontvangst van onze burgemeester Cora-Yfke Sikkema vast.

Haar foto’s verschenen bij nieuwsberichten op deze website, maar ook bij onze collega’s van de krant De Oldambtster. Trijntje heeft OldambtNu.nl op de kaart gezet in de omgeving Beerta/ Finsterwolde.

Overlijden
Trijntje was al een langere periode ernstig ziek, in oktober 2021 gaf ze aan niet meer mobiel genoeg te zijn om op pad te kunnen om foto’s te maken. Haar overlijden kwam toch vrij plotseling. De uitvaart heeft afgelopen week plaats gevonden bij het crematorium in Winschoten.

- advertentie -

Wij wensen de familie en dierbaren van Trijntje veel sterkte met dit verlies, wij gaan haar missen.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button