Cultuur

Geslaagde ‘Experienceday’ van Prins Hendrik Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag vond de eerste editie plaats van de ‘Experienceday’ georganiseerd door muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda. Er kwamen veel bezoekers naar het evenement in de Ontmoeting waar vooral schoolkinderen waren uitgenodigd om kennis te maken met diverse onderdelen van de vereniging.

- advertentie -

Voorafgaand dit evenement was de vereniging langs meerdere scholen geweest voor een kleine kennismaking. Tijdens de dag zelf bestond er de mogelijkheid om mee te doen met het marslopen of het afsluitend concertje. Verder was er een springkussen, hamburgers en andere lekkernijen.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik bestaat uit verschillende afdelingen. ‘PH’ begon in 1927 als fanfareorkest. Dit onderdeel van de vereniging bestaat nog steeds. Maar in de loop der jaren zijn er veel onderdelen bij gekomen: behalve het korps hebben we momenteel een malletband en meerdere twirl- en pomponteams.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button