Algemeen

Leerlingen Ubbo Emmius zetten zich in voor Oekraïne

- advertentie -

Winschoten – De afgelopen weken hebben de leerlingen van het Ubbo Emmius geld ingezameld voor de vluchtelingen van Oekraïne. Tegelijkertijd deden de leerlingen van onze partnerschool IGS Emden hetzelfde. Onze partnerschool heeft 1500 euro opgehaald!

- advertentie -

“Trots zijn wij ook op onze leerlingen, wat hebben wij vele leuke acties gezien. Zo werden er auto’s gewassen, werd er gewandeld, werden paaseieren verkocht, flessen ingezameld en was onze “gezonde” school voor even iets minder gezond met frikandellen, broodjes knakworst en allerlei andere lekkere dingen.” laat de school weten op Facebook.

“Al deze acties bracht ons bij het mooie bedrag van 1507 euro, maar ons doel was 1776 euro. Dit bedrag staat gelijk aan de afstand van onze school naar Kiev in kilometers. De schoolleiding heeft dan ook beloofd namens school het bedrag aan te vullen tot het streefbedrag van 1776 euro.

Een groot dank je wel voor alle medewerkers voor hun hulp en ondersteuning, maar vooral een hele grote pluim voor de leerlingen die zich zo hebben ingezet voor deze actie. Jullie zijn toppers!”

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button