Sport

Mydefence start met Tai Chi lessen

- advertentie -

Winschoten – Vanaf zondag 1 mei start Erik Dreijer van Mydefence met het geven van Tai Chi lessen bij Budocentrum Chikara in Winschoten.

- advertentie -

De 51 jarige Erik Dreijer is geen onbekende in de Tai Chi wereld en heeft daarnaast zijn hele leven al verschillende vechtsporten getraind. Dreijer; “Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd geweest in de verschillen en overeenkomsten tussen de verschillende vechtsporten en al deze kennis verwerk ik in mijn Tai Chi lessen. ”

Voor het geven van de Tai Chi lessen was Dreijer op zoek naar een geschikte locatie in Winschoten. In de ruime dojo (oefenruimte) van Budocentrum Chikara heeft hij deze gevonden. Daarnaast is Tai Chi ook een hele mooie aanvulling op de reeds bestaande sporten (judo, karate, boksen, kickboksen, brazilian jiu-jitsu en systema) die daar worden gegeven. Beide scholen kunnen elkaar daarin verder versterken.

De lessen
De lessen worden iedere zondag gegeven van 11:00 tot 12:00 uur en zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 15 jaar en ouder en van beginner tot gevorderde. In de lessen worden  traditionele gevechtstechnieken, verdedigingstechnieken, ademhaling, ontspanning, balans en coördinatie getraind. Tai Chi zorgt (weer) voor balans in uw leven en maakt u weerbaar. In een ontspannen sfeer traint iedereen op zijn of haar eigen niveau en naar eigen mogelijkheden.

Gratis mini-cursus
Speciaal om iedereen kennis te laten maken met Tai Chi wordt er een gratis mini-cursus van 3 lessen georganiseerd. Op zondag 1, 8 en 15 mei van 11:00 tot 12:00 uur is iedereen welkom om de basis van het Tai Chi te leren. Locatie; Budocentrum Chikara, Bovenburen 104b in Winschoten. Voor meer informatie of aanmelden kijk op www.mydefence.nl of neem contact op met Erik Dreijer via infomydefence@ziggo.nl of 06 – 18 93 03 15.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button