Op stap

Wethouders openen het nieuwe inloophuis: De Koffieleut

- advertentie -

Winschoten – De Koffieleut, het nieuwe inloophuis in De Boschpoort, is donderdagmiddag door de wethouders Jurrie Nieboer en Gert Engelkens officieel geopend. Het nieuwe onderkomen zat bijna helemaal vol, met allemaal bezoekers, die wel eens wilden weten hoe De Koffieleut er uit is gaan zien.

- advertentie -

Door middel van het inschenken van een kop koffie is door beide wethouders het startsein gegeven. Ben je nieuwsgierig geworden naar het Inloophuis kom tijdens de inloopdagen op de dinsdag en donderdag. Adres: Het Boschplein 2, Winschoten, telefoon 0597 421833.

Dit inloop huis is bedoelt voor Oldambtsters die wanneer je ’s morgens niemand spreekt en eigenlijk niets hebt om voor uit je bed te komen, dan wordt dit inloophuis misschien voor diegene wel de beste oplossing om er een ‘bakkie’ te komen doen.”

Tegelijkertijd biedt het inloophuis de bezoekers de mogelijkheid te helpen, wanneer ze vragen hebben op allerlei gebied. De gastheren en gastvrouwen zijn op de hoogte en kunnen mensen doorverwijzen naar medewerkers van het Sociaal Werk Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button