Op stap

Koningsdag in Winschoten: dit moet je weten

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 27 april is het weer zo ver, de dag dat Winschoten weer oranje kleurt en de mensen massaal naar de binnenstad komen om te genieten van de gezelligheid tijdens de drukbezochte Koningsmarkt, welke in de loop der jaren is uitgegroeid tot de grootste van gemeente Oldambt en omgeving.

- advertentie -

Velen zitten dan ook op tijd in hun auto te wachten om een leuke plek te bemachtigen. Het afzetten of reserveren van een plek is niet mogelijk dus wees er op tijd bij.

De locatie van de Winschoter Koningsmarkt vind plaats in de binnenstad van Winschoten. Zie plattegrond (dezelfde opzet als andere jaren). Zoek jezelf een plekje uit om te staan! Hou hierbij wel rekening met de winkeliers en elkaar en volg eventuele aanwijzingen op van de organisatie.

(lees verder onder de foto)

Voor een plek op de rommel vrijmarkt hoeft niet worden ingeschreven en is gratis Aanmelden voor de braderie met nieuwe producten, food, planten etc. kan op www.zweep-events.nl

- advertentie -

Muzikanten Opgelet!
Bespeel jij een instrument, kun je zingen of misschien wel beide? Kom dan ook, zoek een leuk plekje, leg je zakdoek uit en laat iedereen genieten van jouw muziek tijdens de Winschoter Koningsmarkt op woensdag 27 april.

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button