AlgemeenOp stap

Oostwold Airshow breekt op openingsdag bezoekersrecord

- advertentie -

Oostwold – Op de openingsdag van de Airshow Oostwold zijn volgens de organisatie ruim 11.000 bezoekers afgekomen. Daarmee is het bezoekersaantal bijna verdubbeld in vergelijking met de vorige editie, die in 2015 werd gehouden.

- advertentie -

Een evenement voor jong en oud
Dit jaar vindt alweer de negende editie van de internationale Oostwold Airshow plaats. Een evenement dat is uitgegroeid tot een indrukwekkend en drukbezocht evenement voor jong en oud. Onder het motto ‘Time Flies’ kan het publiek op zondag 4 juni tussen 11.00 en 17.00 uur en op maandag 5 juni tussen 10.00 en 17.00 uur genieten van duizelingwekkende stunts, schitterende formaties warbirds en opvallende hedendaagse vliegtuigen.

Activiteiten in de lucht en op de grond
Naast het spektakel in de lucht zijn er op het grote luchtvaartterrein ook allerlei activiteiten. Zo kunt u ook genieten van antieke tractoren, automobielen, militaire voertuigen en een compleet gebouwd en bewoond militair kamp uit de jaren ’40 – ’45. Wandel over de Airmarket of bezoek één van de voorstellingen van het ‘Flying Circus Theater’.

De Airshow gaat maandag verder, OldambtNu is ook aanwezig voor een foto en video reportage.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button