Algemeen

Let op: voorrangssituatie gewijzigd in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Aan de Oosterstraat in Scheemda is onlangs de verkeerssituatie gewijzigd. Voorheen had het doorgaande verkeer op Oosterstaat voorrang en moest het verkeer van De Akkers voorrang geven, dit werd aangegeven met de bekende witte haaientanden.

- advertentie -

Doordat een deel van de De Akkers/ Oosterstraat in Scheemda nu binnen de bebouwde kom valt, is de kruising gelijkwaardig geworden. Dit betekent dat het verkeer van rechts nu voorrang heeft. De haaientanden zijn dus weggehaald. Voorheen mocht je op dit stukje 60 km/h, dit is nu 30 km/h geworden.

(lees verder onder de foto)

Foto: Melvin Boonstra/ OldambtNu.nl

Even opletten aangezien de voorrangssituatie hier nu anders is.

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button