Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Koolzaadfietstocht voor het goede doel

- advertentie -

Oldambt – In het weekend heerlijk fietsen langs het bloeiende koolzaad in het Oldambt, daar is het nu de juiste tijd voor. Maar waar moet je dan langs om maximaal te kunnen genieten?

- advertentie -

De Rotaryclub Winschoten helpt je op weg en heeft twee prachtige routes voor je samengesteld. Je wordt tijdens de tocht royaal getrakteerd op prachtige vergezichten waarbij aan de horizon de gele velden overgaan in de blauwe lentelucht.

Maar behalve genieten kun je ook nog eens een goed doel steunen! Voor het gebruiken van de routes vraagt de Rotaryclub een vrijwillige bijdrage, om voor de Oekrainse kinderen die in Oldambt verblijven een fijne en zorgeloze dag uit te organiseren (in samenwerking met de gemeente en Leger des Heils).

Er zijn twee routes van respectievelijk 29 en 38  kilometer. Klik op de linken om de routekaarten in Runnermaps te openen. De routes kunnen worden gedownload op een smartphone door te klikken op het downloadsymbool onder de routenaam (vierkantje met pijltje naar rechtsboven). Als de locatieinstellingen op de smartphone aan staan, werkt de kaart als een navigatie. De kleine rode cirkel geeft aan waar je bent.

Brasserie Old School in Midwolda is voor beide routes het startpunt. Geprinte versies zullen vanaf aankomend weekend beschikbaar en verkrijgbaar zijn bij de Brasserie.

De vrijwillige bijdrage kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL44RABO0351788387 t.n.v. Rotaryclub Winschoten, onder vermelding van Geel-Blauw of met behulp van deze link.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button