Op stap
Veel gelezen

Laatste kans: Inschrijven Dag van het Park

- advertentie -

Winschoten – Gratis op een evenement met duizenden bezoekers staan met je vereniging om te laten zien hoe leuk het bij jullie is. Welke vereniging wil dat nou niet?

- advertentie -

Zeker na de ‘Corona jaren’ die achter ons liggen kan het verenigingsleven wel een boost gebruiken. Voor het werven van leden of misschien juist wel voor het werven van de zo broodnodige vrijwilligers. Om iedereen die kans te geven is de deadline om je in te schrijven voor de Dag van het Park verlengd.

De nieuwe deadline staat nu op 9 mei. Mocht je getwijfeld hebben, je simpelweg vergeten zijn in te schrijven of je hoort voor het eerst van dit evenement: dit is alsnog je kans! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar mick@zogroningen.nl.

De Dag van het Park is een jaarlijks initiatief waarbij het verenigingsleven zichzelf kan presenteren aan belangstellenden. Tegelijkertijd biedt het evenement de bezoekers een mooie gelegenheid om het ‘groen’ in de regio te ervaren, in dit geval het groene hart van Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button