Sport

Winschoter Kunstrolschaats Club pakt twee keer brons

- advertentie -

Winschoten – Op de eerste landelijke wedstrijd kunstrolschaatsen in Nieuwegein waren 10 clubleden van de Winschoter Kunstrolschaats Club (W.K.C.) aanwezig. In de klasse pupillen roldans behaalde Bettine de Vries een derde plaats en Meerle van der Bosch een 4e plaats.

- advertentie -

In de beginnersgroep mocht Iris Burema op het podium met een 3e plaats met 22 deelnemers. Clubgenootjes Daphne Smit werd 7e en Nora Dijkstra werd 16e. In de volgende groep reden Janice Hermus, Chantal Doedens en Meerle van der Bosch. Zij haalden een 6e, 12e en 16e plaats.

De pupillen met Isaac Renken, Sijannah Bodde, Merel Burema en Bettine de Vries behaalden respectievelijk een 7e, 12e, 13e en 17e plaats.

Op 11 juni 2022 organiseert de 61-jarige WKC een open dag in de sporthal van Winschoten met demonstraties en een voorproef van de nieuwe show.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button