AlgemeenRegionaal nieuws

Vermiste Daniëlle(16) in trein bij Hoogezand aangetroffen

- advertentie -

Hoogezand – Danielle uit Vriescheloo (16) is weer terecht, ze is ruim 2 weken vermist geweest. Aan het begin van de avond is ze aangehouden in een trein bij Hoogezand. Dit meldt Yahya Landman van het zoekteam namens de ouders van Daniëlle.

- advertentie -

Daniëlle zat met een vriendin in de trein. De politie heeft het meisje en haar vriendin uit te trein gehaald nadat de politie opdracht heeft gegeven de trein stil te zetten. Hoe het op dit moment met Daniëlle gaat is nog onbekend.

Waar Daniëlle de afgelopen twee weken is geweest en wat er gebeurd is, is nog onduidelijk. De verhalen gaan dat zij in gezelschap was van een man in Hoogezand. Daniëlle verdween plotseling toen ze met een begeleider van de gesloten instelling aan het winkelen was in Arnhem.

Eerder vandaag zijn er op verschillende plaatsen in de provincie Groningen geflyerd om aandacht te vragen voor de vermiste Daniëlle. Ze is nu ruim twee weken vermist geweest. Op vanmorgen deelden een groep vrijwilligers flyers uit op het Hoofdstation in Groningen, ’s middags in Winschoten. Later werden onder meer Veendam, Stadskanaal en Hoogkerk nog bezocht door het team.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button