Incidenten

Auto belandt met aanhanger op de kop in sloot op de A7

- advertentie -

Winschoten – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend opgeroepen voor een ongeval op de A7 bij Winschoten.

- advertentie -

Rond half tien werden politie en ambulance opgeroepen voor het ongeval. De bestuurder was met zijn voertuig met aanhanger de controle over het stuur verloren en kwam uiteindelijk op de kop tot stilstand in de berm. De lading zand die in de aanhanger lag kwam vervolgens op de rijbaan en de vluchtstrook terecht.

Na onderzoek in de ambulance bleek vervoer naar het ziekenhuis niet noodzakelijk. Tijdens de afhandeling van het ongeval werd één rijstrook afgesloten. Bergingsbedrijf Fruitema uit Oude Pekela heeft de auto en de aanhanger geborgen.

Een aannemer kwam ter plaatse om het wegdek schoon te maken.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button