Algemeen

Kleindierpark Bad Nieuweschans heeft een nieuwe locatie

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Na bijna drie jaar zoeken is het eindelijk zover! Wij kunnen jullie officieel melden dat Kleindierpark een andere locatie heeft. Alexander en Marianne de drijvende krachten achter Kleindierpark hebben het beheer van Stichting Kinderboerderij / Hertenkamp Nieuweschans overgenomen. Op termijn zal
de naam aangepast worden naar iets wat de lading beter zal dekken.

- advertentie -

Alexander en Marianne hebben grote plannen met het terrein aan de Langakkerschans 20 B in Bad Nieuweschans. Zo willen de twee naast boerderijdieren ook exotische dieren toevoegen aan de collectie om een gevarieerder aanbod met meer educatie en beleving te bewerkstelligen.

Alexander geeft aan dat het een stichting zal blijven en dat ze samen met het publiek een prachtige plek hopen op te bouwen waar jong en oud kan genieten. Marianne laat weten dat de eerste crowdfunding actie gestart is om de eerste vernieuwingen door te kunnen voeren. Door de corona jaren is er flink ingeteerd op de financiële middelen en kan er op het standaard onderhoud en de verzorging van de dieren momenteel niet gewerkt worden aan vernieuwing die volgens haar hard nodig is.

Het terrein is circa 15.000 m2 groot en we hebben voor circa de helft hiervan onze plannen klaar liggen alleen de middelen nog niet maar we doen alles op zijn tijd. De crowdfunding pagina kun je bereiken via deze website

De kinderboerderij is de komende periode nog even gesloten omdat wij eerst orde op zaken willen
stellen. Via de facebook pagina blijf je op de hoogte!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button