Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Ommelander Ziekenhuis viert Dag van de Verpleging

- advertentie -

Scheemda – Vandaag is het de Dag van de Verpleging. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen in de gezondheidszorg. De verpleegkundigen van het Ommelander Ziekenhuis werken samen met alle medewerkers van het ziekenhuis aan de beste zorg, dichtbij de patiënt. Daarom zijn alle verpleegkundigen van het Ommelander Ziekenhuis in het zonnetje gezet.

- advertentie -

Vanochtend hesen onder andere de Verpleegkundige Advies Raad (VAR) en bestuursvoorzitter Hennie Sanders de vlag voor de Dag van de Verpleging. Hennie Sanders: “Echte toppers, onze verpleegkundigen die zich met hart en ziel inzetten voor onze patiënten. Dit kunnen we niet genoeg benadrukken, heel veel dank daarvoor!”

Alle medewerkers van het Ommelander Ziekenhuis hebben als blijk van waardering een attentie gekregen van de VAR. De medewerkers op de zorgafdelingen kregen daarnaast persoonlijke complimenten van de complimentenmeisjes. Marja Meijer-Rouw, voorzitter van de VAR: “Onze verpleegkundigen verdienen op deze dag extra waardering, omdat ze goud waard zijn!”.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button