Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Meisje uit Oldambt gewond bij vechtpartij in Groningen

- advertentie -

Groningen – De Herestraat is afgelopen vrijdagavond een tijdje ontruimd geweest vanwege een ruzie. De politie kreeg vrijdagavond een melding van een incident in de Herestraat.

- advertentie -

Bij een mogelijke vechtpartij in de Herestraat in Groningen is een meisje uit de gemeente Oldambt gewond geraakt, zij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een jongen uit Groningen aangehouden als verdachte. Beiden zijn minderjarig.

Volgens de politie was er een grote groep jongeren op de been in het centrum. Om toeschouwers op afstand te houden was de politie onder meer met honden aanwezig. Hoe het meisje gewond is geraakt, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button