Incidenten

Brandweer Bad Nieuweschans krijgt nieuwe personeelsbus

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De brandweer van Bad Nieuweschans heeft onlangs een nieuwe PM in gebruik genomen. PM staat voor Personen/materialen voertuig. Deze nieuwe Mercedes Vito is speciaal ingericht voor het vervoeren van materialen en/of personen.

- advertentie -

De bus, een Ford PM7, werd in 2004 aangeschaft door destijds de gemeente Reiderland. Deze nieuwe brandweerbus is aangekocht door Veiligheidsregio Groningen. De voertuigen van de brandweer ‘Schanze’ zijn nu allemaal vervangen, in juli 2017 kreeg het korps al een nieuwe tankautospuit.

Brandweer Bad Nieuweschans is niet de eerste met een nieuwe bus, brandweer Scheemda verruilde de oude Ford vorige maand al voor een Mercedes. Hun oude bus ging naar Oekraïne.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button