Op stap

Geen ‘inhaalavond’ tijdens Avond4Daagse Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De Avond4Daagse in Winschoten, de grootste van het Noorden, is dit jaar na 2 jaar van afwezigheid weer terug. De Avond4daagse is dit jaar van 14 tot en met 17 juni. Het evenement is dan toe aan zijn 74ste editie.

- advertentie -

Er is dit jaar wel een aanpassing, de bekende ‘inhaalavond’ is geschrapt. Er kan nu alleen gewandeld worden van dinsdag tot en met vrijdag. Volgens de organisatie, Speeltuinvereniging Bovenburen, is het niet meer haalbaar om 5 dagen te organiseren. Dit heeft vooral te maken met een te kort aan vrijwilligers.

Oorspronkelijk waren er ook maar vier dagen, later werd dit er vijf waarvan de lopers dus 1 avond konden schrappen. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 5, 10 en 15 kilometer.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button