Sport

Het Blauwestad Judotoernooi is wederom een groot succes

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdag 14 mei kon na drie jaar eindelijk weer het Blauwestad Judotoernooi gehouden worden in de Eextahal in Scheemda. Dit jaar alweer voor de 8e keer. Dit toernooi bestaat uit een wedstrijd gedeelte voor de gevorderde judoka en een opstapgedeelte voor de beginnende judoka.

- advertentie -

Ruim 430 judoka’s gingen de mat op om weer lekker te judoën, vol plezier en enthousiasme en aan het eind gingen ze naar huis met een beker of herinnering. Deze dag is zeer goed verlopen door de ruim 100 vrijwilligers die geholpen hebben. Daarvoor wil de organisatie ze natuurlijk hartelijk bedanken. Zonder vrijwilligers en sponsoren is er geen toernooi mogelijk.

Prijzen
De judoka’s van Judo Tan-Ren-Jutsu gingen met de volgende prijzen naar huis:
1e prijs:
Janniek Pool, Anique Bischoff, Kirsten Hindriks, Felien Oosting, Demyann Balvert, Mark Wijenberg, Dion Brakels, Milan van Oost.

2e prijs:
Linn Koster, Joleen Bischoff, Heleen Pool, Celeste Ebbinge, Marijn Boog, Szymon Pariszewski, Sam Bos, Xander Dorenbos, Joep Kaspers.

3e prijs:
Reshum Sagel, Esmee Vos, Thomas Groenbroek, Roy Ebbinge, Jens Jagt, Maureen Harkema, Amber Withoff, Lex Nijhof, Aron Koops. Youri Komdeur, Luca Hindriks, Elora Smit, Matthijs Panneman, Emiel Kok, Rowan Oosterveld.

Coaches: Luciano Sidin, Sjors Bonnee, Mick Koster, Rianne Ophof, Jacob Buter en Jan Beekman hebben mooie worpen en technieken gezien van alle judoka’s.

Voor meer informatie, gratis proeflessen en locaties kijk op Tan Ren Jutsu.nl en like ons op social media

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button