Op stap

Boekenmarkt Oostwold op zaterdag 4 juni

- advertentie -

Oostwold – Zaterdag 4 juni organiseert de Protestantse Gemeente De Dollert van 10.00-16.00 uur een boekenmarkt in en rond Ons Gebouw (Goldhoorn 6, Oostwold). Duizenden boeken kunnen dan tegen zeer scherpe prijzen gekocht worden!

- advertentie -

Daarnaast bieden we ook een ruime keus aan tijdschriften, muziek, films en spelletjes en voor de kinderen is er ook wat speelgoed te koop.

Ook kan er genoten worden van koffie/thee met heerlijk gebak en van huisgemaakte soep! Opbrengst van de markt is bestemd voor het onderhoud van onze gebouwen. Wilt u boeken (geen encyclopedieën), tijdschriften, lp’s, cd’s, dvd’s, games of bordspellen inleveren voor de markt? Dit kan op zaterdag 21 mei van 10.00-12.00 uur bij Ons Gebouw.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button