Incidenten

Brandweerlieden Winschoten in het zonnetje tijdens korpsavond

- advertentie -

Winschoten – Na 2 jaar kon het brandweerkorps Winschoten zaterdagavond weer een feestelijke avond organiseren, ditmaal in Partycentrum Lamain. Allereerst werd er stil gestaan bij het overlijden van collega Geert Zoutman waar het korps bij de uitvaart groots eer aan heeft bewezen.

- advertentie -

Deze avond zijn jubilarissen door de burgemeester Cora-Yfke Sikkema in het zonnetje gezet.

Om te beginnen met Peter Seidel 12,5 jaar, John Beugels 20 jaar in dienst, Pascal Dik jubileum 20 jaar, Siebolt Glazenborg ook 20 jaar in dienst, Goos Kuiper eveneens 20 jaar, Imko Mooij ook 20 jaar in dienst, Henk Spithoff jubileum 20 jaar, Edwin Akkerman maar liefst 25 jaar, Hans Korte 30 jaar bij de brandweer, en Jan Karel Smit is gehuldigd met 30 jarig dienstjubileum.

Tot slot is afscheid genomen van Henk Spithoff. Hij is gestopt op 22-02-2022 na 22 jaar dienstverband. Hij kreeg een erepenning en een beeldje.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button