Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Stichting Geen Draagvlak blijft actief!

- advertentie -

Westerlee – Inmiddels liggen de gemeentelijke verkiezingen al weer twee maanden achter ons en is er politiek gezien weinig activiteit met betrekking tot het vormen van een nieuw college en het plan N33/A7.

- advertentie -

Stichting Geen Draagvlak is van mening hier niet op te willen wachten en is volop in beweging met allerlei activiteiten om aandacht te blijven vragen voor haar standpunt: géén mega Industrie (XXL) in de driehoek Westerlee-Scheemda-Meeden.

Afgelopen maand staken de werkgroepen Activiteiten, Politiek, Media en het bestuur van Geen Draagvlak de koppen bij elkaar. Er zijn plannen gemaakt hoe we het mooie gebied in onze omgeving behouden kan blijven of eventueel op een andere wijze kan worden ingericht. Samen de schouders er onder!

Nieuwe activiteiten/fotowedstrijd
Vorige week trapten we af met een nieuwe activiteit: een fotowedstrijd, waarbij iedereen is uitgenodigd om een foto in te sturen die gemaakt is in het gebied tussen de dorpen Westerlee, Scheemda en Meeden. Uit de ingezonden foto`s worden de mooiste geselecteerd.

Met de winnende foto’s wordt een kalender ontworpen. Iedere week is er een ander thema.

Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebook site van Geen Draagvlak:

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button