Algemeen

Coöperatie Eekerpolder organiseert bewonersbijeenkomst voor Zonnepark Eekerpolder

- advertentie -

Oldambt – Het plangebied ligt in de Eekerpolder tussen de A7, de N33, het Winschoterdiep en de spoorlijn Zuidbroek-Winschoten. Het is de bedoeling dat op deze locatie een zonnepark wordt gebouwd van ca 168 hectare; 100 hectare ligt in de gemeente Oldambt en ca 68 hectare in de gemeente Midden-Groningen. Van deze 168 hectare wordt ongeveer 25% ingericht voor o.a. flora, fauna en recreatie.

- advertentie -

Bovendien met een plan dat inwoners helpt met de energierekening!

Bewonersavond
Kom naar de bewonersavond! Een paar vragen die beantwoord zullen worden:

-Hoe ver zijn we?
-Hoe kunt u straks profiteren van de opbrengsten?
-Hoe ziet het zonnepark eruit?

Datum: 31 mei Tijd: inloop vanaf 19:00 / start 19:30 Locatie: De Esborg te Scheemda.

Wij hopen u te zien. De koffie, thee en cake staan klaar! Voor meer informatie, ga naar www.eekerpolder.nl

- advertentie -

Coöperatie Eekerpolder
Coöperatie Eekerpolder is opgericht door bewoners van gemeenten Midden-Groningen en Oldambt. Zij hebben als doel om voor 50% te participeren. Dat betekent mee-investeren, meedenken over de inrichting en meeprofiteren van de opbrengsten van het zonnepark. Zij nodigen u uit om samen met ons de volgende stap te zetten.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button