Incidenten

Revolver en hennep gevonden bij vermoedelijke dealer

- advertentie -

Winschoten – Een revolver met patronen, ruim zes kilo hennep en meer dan tweehonderd gram hash. Dat werd door de politie na een tip gevonden in een woning in de Parkwijk in Winschoten. Een deel van de hoeveelheid hennep zat in ruim duizend zogenoemde gripzakjes, een duidelijke aanwijzing dat de wiet voor de handel was bestemd.

- advertentie -

“Met nog enkele duizenden lege gripzakjes op voorraad die we ook in het huis vonden lijkt het erop we met dit vermoeden niet ver mis zitten. Een van de beide bewoners, een 32-jarige vrouw, was in het huis aanwezig. Zij beweerde niets van de aanwezigheid van de drugs en het vuurwapen te hebben geweten.” meldt de politie.

Haar 40-jarige mede-bewoner meldde zich dinsdag op het politiebureau. Hij is aangehouden en ingesloten. Het vuurwapen wordt door de politie op eventuele sporen onderzocht.

De hennep en de hasj worden vernietigd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button