Cultuur

Jubilarissen van muziekvereniging Prins Hendrik in het zonnetje gezet

- advertentie -

Scheemda – Tijdens de jaarlijkse uitvoering van Christelijke muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda zijn meerdere leden in het zonnetje gezet.

- advertentie -

Zo zijn Alinde Molema, Lisa Dreves, Marlou Veld, Maura de Haan en Willianne Heikens al 12,5 jaar actief binnen de Twirl. De meiden doen meerdere keren per jaar mee aan wedstrijden en shows. Ze kregen een zilveren insigne overhandigd van de voorzitter Fré Zondag.

Carla Ulenreef zit al 25 jaar bij de twirl, zij begon als klein meisje bij de minitwirl via meerdere groepen werd ze uiteindelijk instructrice  van de twirlers. Uit handen van de voorzitter kreeg ze een oorkonde en een mooi cadeau uitblijk van waardering voor alles wat ze in de afgelopen jaren hebt betekend voor Prins Hendrik.

Naast de meiden van de twirl waren ook meerdere muzikanten al 25 jaar actief als muzikant bij de vereniging. Het gaat om Henk Glazenborg, Jan Harkema, Trieneke Tuin en Robert Vos. Zij kregen een zilveren insigne, ook vergezeld van een bos bloemen.

Muzikant Ria Tuin kreeg een gouden insigne opgespeld, ze is al meer dan 40 jaar actief lid van de vereniging. Zo zit ze onder andere in de activiteitencommissie, muziekcommissie en het bestuur.

Ere-leden Hindrik Janssens en Wiepko Tuin waren dit jaar 75 jaar lid. In de jaren kort na de oorlog zijn ze begonnen, hebben vele hoogte- en dieptepunten binnen Prins Hendrik meegemaakt. Beide heren hebben ook deel uitgemaakt van het bestuur.

Zij kregen u een mooie oorkonde, en een bos bloemen overhandigd van de voorzitter.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button