Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

SODOM5 organiseert “Knock-Out” op 10 juni 2022 in De Schakel Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Een gewone knul belandt in de drugshandel. Een crimineel gaat knock-out… SODOM5 organiseert op vrijdag 10 juni een inspirerende avond in De Schakel in Midwolda waar Joop Gottmers zijn levensverhaal deelt – de toegang is gratis.

- advertentie -

Joop Gottmers groeide op als zoon van een café-eigenaar. Zijn leven ontaardde in een uitzichtloze keten van geweld, drugs, heel veel geld en nog meer ellende. Het was een roerig leven. Joop werd kickbokskampioen, bokskampioen én Muay Thai kampioen. Hij kwam in aanraking met drugs en belandde in de onderwereld. Dit ging van kwaad tot erger, totdat hij besloot te stoppen met leven. Dit werd het keerpunt in zijn leven.

Na dit keerpunt schreef hij de bestseller ‘Knock Out’. Het is een rauw meeslepend en inspirerend verhaal. Joop pakte het kickboksen weer op en geeft nu trainingen en clinics. Daarnaast is hij actief als spreker voor Stichting de Goede Aarde. Op 10 juni 2022 vertelt Joop – op uitnodiging van SODOM5 – in De Schakel in Midwolda over zijn roerige leven, het keerpunt en zijn leven nu.

De Schakel is gelegen aan de Hoofdweg 170 in Midwolda. De zaal is geopend vanaf 19:30 uur, de avond begint om 20:00 uur. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje.

SODOM5 is een initiatief uit Winschoten en omstreken. Winschoten wordt in de volksmond ook wel Sodom genoemd. Het oorspronkelijke aantal initiatiefnemers en de bijnaam van Winschoten verklaren de naam van dit christelijke initiatief. Het doel: “Wij willen verbinden en bemoedigen. We organiseren laagdrempelige evenementen en bijeenkomsten voor ontmoeting, verbinding en bemoediging. Dat doen we los van kerken en we kijken over kerkmuren heen. Iedereen is welkom.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button