Cultuur

Proeflessen bij Kunstencentrum de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Woensdag 29 juni en woensdag 6 juli worden er gratis gitaarlessen gegeven bij de muziekschool van Kunstencentrum de Klinker. Gitaar is een populair instrument, aldus docent Piet Roovers, en het plannen van individuele proeflessen tijdrovend.

- advertentie -

Om iedereen toch in de gelegenheid te stellen langs te komen, biedt de Klinker twee inloopmiddagen voor enthousiastelingen. Op deze manier krijgt de toekomstige leerling een goed beeld van de manier van lesgeven en kan er voor kiezen er mee door te gaan.

De inloopmiddagen voor gitaarles worden gehouden in het Cultuurhuis De Klinker, op de 2e verdieping in lokaal 2.3  Van 15.00 tot 16.30 uur voor basisscholieren en ouders, van 16.30 tot 17.30 uur voor middelbare scholieren en van 19.00 tot 20.00 uur voor studenten en volwassenen.  Aanmelden mag, maar hoeft niet.

Voor overige instrumenten geldt de normale procedure: stuur een mail naar kunstencentrum@indeklinker met je naam, telefoonnummer en woonplaats en het instrument van jouw keuze. De desbetreffende docent maakt dan een afspraak met je.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button