Cultuur

Burgemeester Sikkema onthult kunstwerk in het Rosarium

- advertentie -

Winschoten – In het Rosarium is op tweede pinksterdag door burgemeester Cora-Yfke Sikkema een kunstwerk onthuld van Stephen Kent uit Duitsland in het kader van een grensoverschrijdende expositie van de eerste editie van de Ostfriesland Biennale.

- advertentie -

De komende maanden worden 30 kunstwerken van internationaal gerenommeerde kunstenaars tentoongesteld en dit op mooie locaties aan beide zijden van de Duits-Nederlandse grens. Kunstliefhebbers, maar ook toeristen die Winschoten bezoeken kunnen dan kennismaken en genieten van de karakteristieke landschappen van Ostfriesland en Groningen. Het is een route van 250 kilometer.

“Wat ik zo goed vind aan deze biennale is dat de beleving en het genieten van het landschap en beeldende kunst op een mooie manier wordt gecombineerd,” aldus de burgemeester.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button