Sport

Inschrijving 74e Winschoter Avond4Daagse gestart

- advertentie -

Winschoten – De Avond4Daagse in Winschoten, de grootste van het Noorden, is dit jaar na 2 jaar van afwezigheid weer terug. De Avond4daagse is dit jaar van 14 tot en met 17 juni. Het evenement is dan toe aan zijn 74ste editie.

- advertentie -

Er is dit jaar wel een aanpassing, de bekende ‘inhaalavond’ is geschrapt. Er kan nu alleen gewandeld worden van dinsdag tot en met vrijdag. Volgens de organisatie, Speeltuinvereniging Bovenburen, is het niet meer haalbaar om 5 dagen te organiseren. Dit heeft vooral te maken met een te kort aan vrijwilligers.

Oorspronkelijk waren er ook maar vier dagen, later werden dit er vijf waarvan de lopers dus 1 avond konden schrappen. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 5, 10 en 15 kilometer.

Inschrijven
Inschrijving voor zowel groepen als individuele wandelaars is op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 juni van 14.00 – 18.00 uur in het verenigingsgebouw SV Bovenburen, Tromplaan 86. Individuelen kunnen ook (nog) op dinsdag 14 juni vanaf 17.30 uur inschrijven.

Voor het inschrijven heeft u de volgende gegevens nodig: naam van de groep, adres en telefoonnummer contactpersoon, namen deelnemers en medaillenummers. De kosten zijn € 5,50 met medaille en € 3,50 zonder medaille per persoon.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button