Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Politie Oldambt geeft voorlichting over online criminaliteit

- advertentie -

Oldambt – Steeds meer bankzaken en transacties vinden online plaats. En daar weten steeds meer criminelen gebruik van te maken. Ondanks dat de politie er regelmatig aandacht voor vraagt, worden er nog steeds veel mensen het slachtoffer van online criminaliteit.

- advertentie -

“We kunnen er dus niet vaak genoeg voor waarschuwen! Hoe herken je nu zo’n oplichter? En hoe kom je er achter of een website inderdaad niet te vertrouwen is? Daar geven wij samen met de Regiobank antwoord op tijdens een interactieve workshop over online criminaliteit! Kom jij ook?” aldus de politie Oldambt.

Donderdagmiddag 9 juni om 13.30 uur in de bibliotheek in Winschoten (Mr. D.U. Stikkerlaan)

Donderdagochtend 16 juni om 10.00 uur in het taalhuis in Scheemda (Brugstraat)

Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button