Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Wethouder Jurrie Nieboer opent schoolbibliotheek in De Tweemaster

- advertentie -

Winschoten – Voor wethouder Jurrie Nieboer van de gemeente Oldambt was de opening van een schoolbibliotheek in het Dalton Kindcentrum De Tweemaster aan de Piet Heinlaan 19 al weer de achtste schoolbibliotheek. De opening vond afgelopen woensdag plaats.

- advertentie -

Ook deze school maakt gebruik van de NPG-regeling van de gemeente Oldambt om dit alles te financieren. De bibliotheek wordt ingericht door Biblionet Groningen en Nanon Schipper is hier verantwoordelijk voor en ook zij was vol trots bij deze opening aanwezig.

Jurrie Nieboer herhaalde nog maar eens in zijn toespraak dat lezen heel erg belangrijk is en toen hij aan de kinderen vroeg wie er allemaal thuis leest, staken bijna alle kinderen hun hand op. Vorige week hebben de leerlingen van deze school verschillende workshops gedaan, zoals je creativiteit laten gaan met stipwerk, kleien, fotografie met 3d animaties en een soort ruimtelijke posters creëren door middel van sprayen.

Deze werken waren ook te bewonderen in de nieuwe bibliotheek.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button