Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

112GroningenDag wederom een groot succes!

- advertentie -

Groningen – De 112GroningenDag 2022 vandaag in MartiniPlaza is volgens eigenaar Martin Nuver en mede organisator Jan Beets van 112Groningen.nl een groot succes geworden.

- advertentie -

Toen zaterdagmorgen om tien uur de deuren open gingen stonden er al rijen met wachtende mensen voor de deur. In de MartiniPlaza kon men zich vergapen aan diverse hulpverleningsinstanties en kon men met eigen ogen zien hoe het werk van de hulpdiensten eraan toe gaat bij een incident.

Demonstraties
Op het buitenterrein werden meerdere demonstraties gehouden. Waaronder demonstraties van diverse blusmiddelen, het droneteam van de politie, een spectaculaire demonstratie van het USAR team én een multidisciplinaire samenwerking van alle hulpdiensten tijdens een demonstratie van een verkeersongeval.

Naast de demonstraties konden bezoekers ook informatie inwinnen op de veiligheidsmarkt waar maar liefst twintig partijen zich presenteerden. Ook was Politievlogger Jan-Willem, bekend van YouTube, aanwezig voor een meet & greet. Een groot succes was dat!

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

10.000 bezoekers
Zo’n tienduizend bezoekers passeerden de toegangsdeuren. Eigenaar en organisator Martin Nuver van 112Groningen kijkt met Jan Beets(mede organisator) terug op een zeer geslaagde dag. Ook de Burgemeester (Koen Schuiling) was laaiend enthousiast.

Martin Nuver: “Het was vandaag echt een fantastische dag. Naar schatting hebben we negen a tienduizend bezoekers gehad, dit bekend sowieso dat er meer opkomst is geweest dan de voorgaande edities. Natuurlijk speelde het weer ook een rol, we hadden echt prachtig weer waardoor er extra veel opkomst was.”

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

“De diverse partijen en organisaties waren erg enthousiast over de dag. Velen wilde zich alweer aanmelden voor een volgende editie vermoedelijk in 2024. Echt super dat je dat krijgt te horen”.  aldus Nuver. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button