Algemeen

Avondvierdaagse door Westerlee een ‘duister kantje’?

- advertentie -

Westerlee – Afgelopen week publiceerde Dagblad van het Noorden dat de Avondvierdaagse van Winschoten één duister kantje had. Namelijk de route over de Tranendallaan van Westerlee. Deze lange laan met weinig beschutting zou een echte kuitenbijter zijn.

- advertentie -

Als reactie daarop gingen een aantal buurtbewoners over tot actie. Janneke Top vertelt: “Westerlee is een mooi dorp waar menig wandelaar graag een wandeling voor over heeft. We willen dit ook zo houden. Vandaar dat afgelopen week tijdens de avondvierdaagse aandacht is geweest voor behoud van mooi Westerlee, Scheemda en Meeden.”

“Hier willen we geen XXL-bedrijven en gaan voor het behoud van het mooie open landschap. Middels een stoepkrijt-actie en het ophangen van flyers over een wandeling op 25 juni as door het gebied (georganiseerd door Stichting Geen Draagvlak) hebben we een subtiele actie gevoerd.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button