Op stap

Fotoserie: Kleurrijke intocht tijdens Avond4Daagse Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De jaarlijkse intocht van de Avondvierdaagse Winschoten vormde traditiegetrouw ook in 2022 weer het hoogtepunt van dit wandelevenement. Opgewacht door honderden toeschouwers kwamen de duizenden wandelaars door het centrum van Winschoten. Dit onder begeleiding van diverse diverse muziekkorpsen.

- advertentie -

De deelnemers ontvingen hun medaille en werden met bloemen, lekkernijen en cadeautjes door familie en vrienden onthaald. Het defilé ook langs het Stadhuis aan de Langestraat. Hier stond op het bordes burgemeester Cora-Yfke Sikkema, collegeleden en de Stadsomroeper.

Het was weer een geslaagde avond met heel veel gezelligheid!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button