Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Dansschool F2DC zet in 8 weken een fantastische jubileumshow in elkaar

- advertentie -

Winschoten – Eerder deze maand heeft dansschool F2 Dance Company (F2DC) uit Winschoten een jubileumshow opgevoerd op het podium in Cultuurhuis de Klinker. Het spektakel vond op 4 juni plaats in een bijna uitverkochte zaal.

- advertentie -

“Wat hebben we toch hard gewerkt om in 8 weken onze jubileumshow van het begin tot aan het eind in elkaar te zetten. We konden geen betere eindresultaat wensen…” schrijft Frank, de eigenaar van de dansschool, naar OldambtNu.nl. “Het vijfjarig jubileum van F2DC is dit weekend goed gevierd!”

Trots
“Ik ben enorm trots op alle dansers, we hebben met zijn allen zo enorm hard gewerkt. Zoveel dansen onthouden, kostuumswissels, zoveel plezier en intens genietend en stralend op het podium!” zegt Frank. “Het was ook een emotionele avond om F2DC zo te zien in een groot theater op een groot podium als je bedenkt dat het allemaal begon met een handje vol leden in een gymzaal…”

Ook spreekt Frank zijn dank uit aan alle vrijwilligers die telkens voor ons klaarstaan en met van alles helpen. Ook alle dank voor de docenten, die hard werken om het beste uit alle dansers, zichzelf en elkaar te halen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button