Sport

Geslaagd WVV-jeugdvoetbalkamp

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen weekend vond er bij de Winschoter Voetbal Vereniging (WVV) het jeugdvoetbalkamp plaats. Na een aantal coronajaren mocht er eindelijk weer groots uitgepakt worden door de organisatie en dat hebben de kinderen van WVV ook geweten.

- advertentie -

De kinderen kregen allemaal aan het begin een persoonlijk voetbalkampshirt aangeboden. Daarna was het een uur later dat voorzitster Annet de Rooy die de kinderen toesprak en het voetbalkamp officieel opende. Na deze plechtigheid kon het feest beginnen. De springkussens waren direct gewilde objecten en overal was verder vertier voor iedereen.

Op het kunstgras werd een zeer leuke trainingsclinic verzorgd door spelers en trainers van de WVV zondag 1 en zaterdag selectie. Verder werd er een vossenjacht gehouden, was er  een muziekavond en een prachtige lasershow.

Prachtig was het om te zien dat meerdere leeftijdsgroepen goed en leuk samen speelden en dat er goed om elkaar gedacht werd. Het voetbal was bijzaak vandaag, de saamhorigheid en clubvrienden maken stond voorop.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button