Algemeen

N33 hele weekend dicht wegens werkzaamheden

- advertentie -

Zuidbroek – De N33 is vanaf vrijdagavond 19.00 uur dicht wegens snoei- en zaagwerkzaamheden. De rijksweg gaat maandagochtend om 6.00 uur weer open.

- advertentie -

De weg is tussen Assen en knooppunt Zuidbroek in beide richtingen afgesloten. Tussen knooppunt Zuidbroek en Siddeburen is de N33 open, van Siddeburen naar het knooppunt is de autoweg afgesloten. Zoals ook in het bericht wordt omschreven.

Het verkeer kan via de A28 en N7 bij Groningen omrijden via de N360. Een andere omleidingsroute, via de N362, is niet mogelijk omdat deze weg maandenlang dicht is voor groot onderhoud.

Twee weekenden
Dit jaar is de N33 twee weekenden in beide richtingen afgesloten tussen Assen en Siddeburen. De afgelopen jaren waren er altijd zes weekendafsluitingen op drie verschillende trajecten (Assen-Gieten, Gieten-Veendam en Veendam-Siddeburen), dit is sinds 2021 teruggebracht naar twee.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button