Op stap

Nacht van Winschoten gaat toch door in afgeslankte vorm

- advertentie -

Winschoten – Na weken van onduidelijkheid en tegenstrijdige berichtgeving is de kogel door de kerk: de Nacht van Winschoten gaat, hetzij in een andere opzet, dit jaar gewoon door.

- advertentie -

Afgeslankte vorm
Onder het motto ‘gezelligheid creëren we samen’ is er de afgelopen weken intensief overleg geweest tussen de gemeente Oldambt en Stichting Marktplein Winschoten (SMW). Beide partijen waren het er al snel over eens dat wederom een jaar zonder Nacht geen optie is. Door de korte tijd om alles te organiseren vindt de Nacht dit jaar wel in afgeslankte vorm plaats.

Optredens en zomerkermis
Er is dit jaar geen braderie en er staat geen groot podium op het Marktplein. In plaats daarvan verzorgt de horeca liveoptredens in de cafés rondom het plein met diverse artiesten (o.a. Mart Hoogkamer, Stef Ekkel, Marco Schuitmaker, Jaman, Martin Zemering & José Wolters). Ook zijn er (overdekte) tappunten en muziek op de terrassen te vinden. Het Marktplein zelf wordt gevuld met de jaarlijkse zomerkermis. Zij dichten het gat van het ontbrekende podium met extra attracties.

De Nacht lijkt daarmee dit jaar qua opzet erg op de Adrillen. Met dezelfde gezelligheid, maar zónder de snert. De organisatoren zien jullie graag vrijdag 15 juli 2022 op het Marktplein in Winschoten!

Nacht van Winschoten 2023
SMW heeft inmiddels ook toegezegd de organisatie voor de Nacht van 2023 op zich te nemen. Door op tijd te beginnen met de organisatie en goed overleg met de gemeente krijgt Winschoten in 2023 weer een Nacht die het kent en verdient!

 

Lees ook: Definitief stekker uit evenement Nacht van Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button