Incidenten

Bestelbus over de kop op N33 bij Veendam

- advertentie -

Veendam – Woensdagmorgen omstreeks twintig voor zeven ontstond er een verkeersongeval op de N33 nabij Veendam. Twee voertuigen zijn woensdagmorgen met elkaar in botsing gekomen op de N33 in de rijrichting van Veendam naar Wildervank.

- advertentie -

Bij dit incident sloeg de bestuurder van een bestelbusje met zijn voertuig over de kop en belandde op de zijkant op de snelweg. Een tweede busje botste tegen de vangrail aan.

Zowel politie-eenheden als een ambulance en de brandweer werden ingeschakeld voor de hulpverlening. Ambulancepersoneel heeft eerstehulpverlening verleend aan de twee inzittende van de over de kop geslagen bestelbus. De beide inzittende zijn met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In verband met de brokstukken op het wegdek werd de weg ten tijde van de hulpverlening enkele keren door Rijkswaterstaat afgesloten voor het verkeer. Bergingsvoertuigen werden ingezet voor de afsleep van de wagens.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button