Op stap

Zomerkermis Winschoten van start op het Marktplein

- advertentie -
Winschoten – De komende dagen staat het centrum van Winschoten bol van gezelligheid. Vanaf woensdag is er zomerkermis op het Marktplein en kunnen we weer lekker gaan botsen, zwieren en zwaaien. 15 attracties hebben het Marktplein momenteel gevuld voor jong en oud.
Zondag van 14.00 tot 17.00 uur komt Clown Joepie met ballonnen. Hij gaat voor iedereen leuke karakters maken.

- advertentie -

Nacht van Winschoten
Op vrijdag 15 juli kun je genieten van diverse optredens in de cafés rondom het Marktplein tijdens De Nacht van Winschoten. Zo zullen Mart Hoogkamer, Stef Ekkel en Marco Schuitmaker hun opwachting maken. De Nacht van Winschoten ziet er iets anders uit dan voorgaande jaren. Er is geen groot podium of braderie, maar zijn er wel (overdekte) tappunten en muziek op de terrassen!


De openingstijden van de kermis:
Wo. 14.00 – 23.00 uur
Do 14.00 – 23.00 uur
Vrij 14.00 – 04.00  uur
Zat. 13.30-  02.00 uur
Zo. 13.30 – 21.00 uur

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button