Algemeen

Kloosterbrug in Winschoten acht weken dicht voor groot onderhoud

- advertentie -

Winschoten – De Kloosterbrug in Winschoten krijgt deze zomer een grote onderhoudsbeurt. De brug over het Winschoterdiep is daarom gestremd van 18 juli tot en met uiterlijk vrijdag 9 september. Voor de scheepvaart wordt de brug wel bediend. Dat laat de Provincie Groningen weten.

- advertentie -

Groot onderhoud
De Kloosterbrug krijgt een grote onderhoudsbeurt. De brug wordt schoongemaakt en krijgt een nieuwe verflaag. Het asfalt op de brug wordt vervangen, houten geleiders voor schepen worden vervangen en het beton wordt gerepareerd. De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van weer en temperatuur.

Omleidingsroute
Doorgaand verkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A7, de Oostelijke Rondweg (N367) en verkeersknooppunt de ‘Blauwe Roos’ in Winschoten. Landbouwverkeer op de Hora Siccamaweg kan omrijden via Noordereinde en de ‘Blauwe Roos’. Fietsers op de Hora Siccamaweg worden omgeleid via de Graaf Adolfbrug en de Grintweg.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button