Economie

H&H Glas en Timmerwerken nieuw in Winschoten en Vlagtwedde

- advertentie -

Winschoten – Twee vrienden Henk Greven en Harjan Bossen vormen samen het nieuwe bedrijf H&H Glas en Timmerwerken. Met hun expertise heeft de klant slechts met één partij te maken voor werkzaamheden aan de gevel.

- advertentie -

11 jaar werkten Henk en Harjan samen bij hetzelfde bedrijf en ruim 20 jaar zijn ze vrienden. In mei 2022 zijn ze gestart met hun eigen bedrijf. “We zijn goed op elkaar ingespeeld en weten precies wat we van elkaar kunnen verwachten,” vertelt Henk. “Onze kracht ligt daarin, dat wij naast timmerman, ook glaszetters zijn. Dus wanneer een klant een nieuw raam wil met duurzaam glas, hoeven wij geen ander bedrijf in te schakelen maar kunnen het allemaal zelf realiseren.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Zelfstandig en betrouwbaar
Bij een mogelijke klus komen de mannen eerst langs om de situatie te bekijken. Dan wordt er een offerte uitgebracht en kan er op dit moment nog redelijk snel worden geschakeld. Harjan: “We zijn nu een paar maanden bezig, maar omdat veel mensen ons vanaf de werkvloer al kennen, krijgen we leuke opdrachten binnen. Het mooiste is dat we nu het hele proces van bezoek, offerte, order en afhandelen helemaal in eigen beheer kunnen uitvoeren.” Dankzij een goede samenwerking met twee timmerfabrieken in Stadskanaal en Ter Apel en een glasleverancier, worden de benodigde materialen spoedig geleverd.

Houtrotsanering
De veelzijdigheid van Henk en Harjan maakt het werk voor hun zelf ook afwisselend. Zo kan het zijn dat er bij een beoordeling van een slecht kozijn met houtrot, toch niet voor vervanging wordt gekozen. Beide heren zijn gecertificeerd voor houtrotsanering en dan kan het voor de klant flink kosten besparend zijn. Vakkundig repareren of een nieuw kozijn kopen, dat maakt best verschil. Dat is ook waarom er altijd voordat er een offerte wordt uitgebracht, eerst op locatie alles goed wordt bekeken.

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Gevel weer als nieuw
Voor het vervangen van bijvoorbeeld windveren of sierlijsten klimmen de mannen van H&H Glas en Timmerwerken de ladder graag op. “Wanneer wij kozijnen en ramen hebben vervangen of gerepareerd, maken een strakke windveer en gevelbekleding het geheel af. En stapt een klant dan tevreden door de nieuwe voordeur naar binnen, dan is het hele plaatje compleet.”

(lees verder onder de foto)

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

Winschoten en Vlagtwedde
Met vestigingsplaatsen Winschoten in Oldambt en Vlagtwedde in Westerwolde, is het werkgebied groot. Nu veel mensen graag gebruik maken van de verduurzamingssubsidies, is H&H Glas en Timmerwerken een goede partner. Zelf werken ze ook met de beste en duurzame materialen. Bent u geïnteresseerd of wilt u wat voorbeelden zien, kijk dan op de website voor informatie en de telefoonnummers: www.henhglasentimmerwerken.nl

Heb je ook nieuws te delen vanuit jouw bedrijf/ onderneming? Mail naar zakelijk@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button