Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Ondernemer mishandeld door voorbijganger bij eetgelegenheid

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdagavond is een ondernemer van een eetgelegenheid aan de Stationsweg in Winschoten mishandeld door een voorbijganger. De voorbijganger viel klanten op het terras lastig, waarna een woordenwisseling ontstond.

- advertentie -

De ondernemer van de eetgelegenheid wilde de onenigheid tussen zijn klanten en de voorbijganger sussen. “De man kreeg vervolgens een duw waarna hij gewond raakte.” laat de woordvoerder van de politie weten. “Wij zijn samen met de ambulancedienst ter plekke geweest, we hebben nog geen aanhoudingen kunnen verrichten, maar het onderzoek loopt.”

Het slachtoffer wordt nog steeds in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button